zuidhoek installatie
Remeha Tzerra Ace

Remeha Tzerra Ace €1595,-

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde en geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!
Alle belangrijke techniek is geintegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Nu met gratis eTwist thermostaat t.w.v. € 170,-
Type Vermogen (kW): CV Waarden: Tap capaciteit (lpm): Prijs:
Remeha Tzerra Plus M24 Combi 6,1 - 20,9 3 11,2 liter per minuut € 1595,- Informatie aanvragen
Remeha Tzerra Plus M28 combi 6,1 - 24,8 4 13 liter per minuut € 1695,- Informatie aanvragen
Remeha Tzerra Plus M39 Combi 8,5 - 35,7 5 18,3 liter per minuut € 1795,- Informatie aanvragen

Uw CV ketel kapot? Bel dan 0652003729

Informatie aanvragen

Title

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:
Informatie betreft:
Heeft u nog een vraag?