zuidhoek installatie
Remeha Calora Tower

Remeha Calora Tower €3095,-

Een krachtige en zuinige HR-ketel met voldoende capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal warm water te zorgen. Het lijkt een uitgemaakte keuze als u prijs stelt op maximaal comfort. Maar als u ook een flink ligbad wilt kunnen vullen, graag geniet van een heerlijke regendouche of bijvoorbeeld twee badkamers van warm water wilt voorzien, dan opteert u het liefst ook voor een aparte voorraadboiler.

Samen nemen een ketel en boilervat op zolder, in de bijkeuken of de garage toch flink wat ruimte in beslag. Remeha heeft de ideale oplossing: de Remeha Calora Tower, een krachtige HR-ketel met 100 liter oplaadboiler samengevoegd tot een compact, fraai vormgegeven en ruimtebesparend toestel.


Comfortabel warm water
De Calora Tower dankt zijn capaciteit mede aan de zgn. oplaadboiler. Als warm water wordt gebruikt of afkoelt wordt het van boven af vrijwel direct weer aangevuld, zodat er altijd een nagenoeg onbeperkte stroom comfortabel warm water ter beschikking staat: dat is het oplaadprincipe. De capaciteit van een 100 liter oplaadboiler is qua warmwateropbrengst te vergelijken met een spiraal-boilervat van wel 150 liter. Dat u zo behalve energie ook veel ruimte bespaart, spreekt vanzelf.

Nu met gratis eTwist thermostaat t.w.v. € 170,-
Type Vermogen (kW): CV Waarden: Tap capaciteit (lpm): Prijs:
Remeha Calora Tower 40L 6,3 - 34 6 28,6 liter per minuut € 3095,- Informatie aanvragen

Uw CV ketel kapot? Bel dan 0652003729

Informatie aanvragen

Title

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:
Informatie betreft:
Heeft u nog een vraag?