zuidhoek installatie
Overige diensten

Overige diensten

Naast dat wij uw CV specialist zijn kunt u B. Zuidhoek Installatiebedrijf ook inhuren voor diverse andere klussen. Hieronder een kort overzicht van onze overige diensten.

Badkamers
Voor het aanpassen van leidingwerk of het geheel renoveren van uw badkamer bent u bij ons in goede handen. Mooie en luxe badkamers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, maar functioneel moeten ze ook zeker zijn. En wie wil er nu niet van alle gemakken zijn voorzien… Met een groot en up to date assortiment sanitair en tegels, is er voor iedere wens en elk budget een passende oplossing.

Van leidingwerk tot timmerwerkzaamheden, van tegelwerk tot het afmonteren en opleveren van uw badkamer, bij B. Zuidhoek Installatiebedrijf bent u gegarandeerd van een nette, strakke en professionele badkamer.

Warmwatertoestellen
Als er geen mogelijkheid is tot het plaatsen van een cv-ketel, of uw woning of pand is voorzien van luchtverwarming, kunt u overwegen een boiler of geiser te plaatsen om uw woning of pand te voorzien van warm water.

Voor de keuze van het juiste toestel moet er een goede berekening gemaakt worden van de benodigde capaciteit, warmwatertemperatuur en type uitvoering. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ook kunt u vragen naar de mogelijkheid om een zonne-boiler te plaatsen. Deze bestaat uit een voorraadvat en een collector. Het voorraadvat wordt meestal bij de cv-ketel geplaats en de collector wordt op het dak geplaatst. Deze vangt de zonne-energie op en zet dit om in warmte. Als het water nog niet genoeg verwarmt is wordt dit aangevuld door de cv-ketel. Met een zonne-boiler bespaart u dus op uw gasrekening en u draagt bij aan een schoner milieu.

Mechanische ventilatie
Door middel van een mechanisch afzuigsysteem wordt de vuile lucht uit uw woning op bedrijfspand afgezogen met een speciale ventilator. Op de ventilator zijn luchtkanalen aangesloten waardoor lucht wordt afgezogen uit bijvoorbeeld de keuken, het toilet of de badkamer. Met behulp van een standenschakelaar kunt u regelen hoeveel lucht er wordt afgezogen. Wij leveren en monteren ventilatiesystemen voor in uw woning of bedrijfspand. Ook kunnen wij WTW-units (warmte terugwin-units) leveren en monteren voor optimaal comfort in uw woning.
Loodgieter werkzaamheden
Centrale Verwarming
Naast het vervangen of onderhouden van uw cv-ketel bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het leveren en monteren van radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Standaard, design, verschillende types, maten en kleuren.

Leidingwerk
Om uw woning te voorzien van stromend water, dient het leidingwerk van en naar uw cv-ketel, naar de keuken, het toilet en bijvoorbeeld de buitenkraan juist geïnstalleerd te zijn. Voorbereiding en een waterdichte afwerking is van belang en uiteraard wilt u geen leidingwerk in het zicht. Wij dragen zorg voor een professionele installatie en een nette afwerking.

Gas
Om uw (buiten)keuken, cv-ketel of openhaard te voorzien van gas, kunnen wij al uw leidingwerk installeren en/of aanpassen.

Riool
Via afvoerbuizen wordt al het “vuile” water uit uw wastafel, toilet, douche of wasmachine afgevoerd. Ook hiervoor kunnen wij de voorzieningen installeren en/of aanpassen.

Dus van leidingwerk tot timmerwerkzaamheden, van tegelwerk tot het afmonteren en opleveren van een nieuwe badkamer. Bij B. Zuidhoek installatiebedrijf bent u verzekerd van een nette, strakke en professionele badkamer.

Nodig ons uit, en wij verzorgen een vrijblijvende offerte op maat.

showerUw CV ketel kapot? Bel dan 0652003729

Uw CV ketel kapot? Bel dan 0652003729